20 de Abril de 2011 | Categories: :UT Actualitat, adults, Cursos, joves, nens, projectes

música d’:UT al 25è aniversari de

El Centre de Terminologia TERMCAT, un organisme públic amb participació de la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Estudis Catalans i el Consorci per a la Normalització Lingüística que s’ocupa de desenvolupar i promoure la terminologia científica i tècnica en català, ha demanat la col·laboració d’:UT per a posar música a l’àudiovisual editat amb motiu del seu 25è aniversari, que es va presentar a un acte el dia 6 d’abril al Caixa Fòrum.

Per a aquest àudiovisual, realitzat també amb la col•laboració de l’ESCAC i Escándalo Films, :UT ha cedit l’ús de fragments de les obres originals 8 Fonts d’Horta-Guinardó, Veus d’Aigua, Arió i Tardorada, totes elles compostes per l’Albert Sampablo i en Sergi Salinas -professors i membres de l’equip directiu d’:UT-.

Si voleu veure i sentir l’àudiovisual, premeu aquí.