22 de Abril de 2011 | Categories: :UT Actualitat, adults, Cursos, joves, nens, Novetats, pla-estudis, projectes

una eina educativa per a la ciutat

8 Fonts d’Horta-Guinardó arriba al Consorci d’Educació

Amb ocasió de la proppassada Trobada de Corals Escolars dels centres d’Educació Infantil i Primària de Barcelona, celebrada el dies 7 i 8 d’abril a la sala d’actes de l’IES Milà i Fontanals, l’Àrea del Servei Educatiu del Consorci d’Educació de Barcelona va sol•licitar a :UT la possibilitat d’oferir a cada director de les corals participants un exemplar del llibre+CD de la cantata 8 Fonts d’Horta-Guinardó.

Els responsables del Servei Educatiu del Consorci van manifestar a :UT la valoració molt positiva que feien d’aquest projecte educativo-musical, i l’interès per donar una major qualitat musical a la Trobada de Corals tot difonent entre els centres educatius de la ciutat aquesta cantata, composta per l’Albert Sampablo i en Sergi Salinas –professors i membres de l’equip directiu d’:UT-.

Difusió al Consell Escolar i les biblioteques del districte

8 Fonts d’Horta-Guinardó és un projecte d’:UT que va néixer l’any 2008 amb l’objectiu de ser una eina d’acostament i col•laboració entre escoles de música i escoles d’educació primària. En aquest sentit, a més del treball col•lectiu realitzat amb diversos CEIPs durant el 2009 i 2010, en aquest any 2011 els responsables de cultura i educació del Districte d’Horta-Guinardó han difòs els materials musicals i didàctics d’aquest projecte entre els membres del Consell Escolar del Districte d’Horta-Guinardó, a més de fer-lo arribar a totes les biblioteques d’aquest mateix districte.