9 de Maig de 2011 | Categories: adults, Cursos, joves, nens, Novetats, pla-estudis, projectes

Els florentins arriben a l’escola de música a Barcelona

Us convidem al concert que protagonitzarà la banda de vent florentina La Polverosa el proper dissabte 14 de maig a les 19h a la sala d’actes del recentment restaurat Mas Guinardó (C/ Maspons i Labrós 2-12).

La banda La Polverosa arriba a Barcelona en el marc de l’intercanvi educatiu i musical que NOTES.CAT i :UT escola de música Barcelona hem organitzat amb l’Associazione Jupiter, a la que pertany aquesta entitat musical italiana.

Amb aquest intercanvi volem cloure el projecte 8 Fonts d’Horta-Guinardó, un projecte obert d’:UT música desenvolupat en col·laboració amb NOTES.CAT que vàrem iniciar l’any 2008 i en el qual han participat moltes institucions i persones al llarg d’aquests anys (CEIPs, escoles de música, entitats musicals, Districte d’Horta-Guinardó, Institut Municipal d’Educació, etc).

PROGRAMA DE CONCERT DE LA POLVEROSA