27 de Maig de 2011 | Categories: :UT Actualitat, adults, Cursos, joves, Novetats, pla-estudis, projectes

:UT participa a BCN Ciutat Concert

 

El proper dissabte 4 de juny a partir de les 18h, Barcelona es transforma en Barcelona CIUTAT-CONCERT : 3.000 alumnes de les diferents escoles de música de Barcelona, sortiran al carrer per fer-se sentir i posar, amb 50 actuacions musicals gratuïtes, la banda sonora a tots els racons de la ciutat. La seva música invaïrà edificis i espais emblemàtics.

:UT Centre d’Estudis Musicals a Barcelona actuarà -de les 18h a les 20h- al pati interior i a la sala d’actes de la magnífica casa senyorial de Torre Llobeta, construïda a la darreria del segle XV i de la que destaquen els grans finestrals gòtics de les façanes, alguns amb delicada decoració flamígera i d’altres amb formes geminades o d’arc de ferradura, així com la porta ogival i alguns elements del magnífic pati interior, procedents d’antics edificis medievals de la ciutat que van ser enderrocats al llarg del segle XIX.
L’any 1983, després d’una acurada restauració, la Torre Llobeta es va transformar de palau medieval en Centre Cívic.

El Centre Cívic Torre Llobeta es troba al carrer de Santa Fe, nº 2, a tocar del passeig Maragall  S’hi arriba amb Metro (Maragall L4 i L5) i amb els busos Bus: 19, 31, 32, 45, 47, 74, N1, N4 i N6.

Hi participarem amb el COR INFANTIL, el COR JOVE, el GRUP DE GUITARRES, el QUARTET DE CORDA, el GRUP DE PERCUSSIÓ JOVE i l’ORQUESTRA de l’escola de música de Barcelona :UT. Podeu veure el programa de concert clicant aquí.

_____________________________________________________

La iniciativa Barcelona CIUTAT-CONCERT ha estat impulsada per l’associació cultural SecretsBCN, amb l’objectiu d’entendre les Escoles de Música com una inversió educacional i dignificar les activitats musicals mitjançant la conscienciació ciutadana. La voluntat de l’ Organització és que aquesta diada s’acabi convertint en una festa amb caràcter anual on tots els barcelonins i barcelonines vagin descobrint d’una manera diferent a l’habitual tots els secrets que amaga la seva ciutat.

Per conèixer tota l’oferta de concerts i activitats alternatives que conformen l’esdeveniment Barcelona CIUTAT-CONCERT entreu a la web www.barcelonaciutatconcert.org.