5 de Juny de 2011 | Categories: adults, Cursos, joves, nens, Novetats, projectes

CONCERT D’ESTIU 2011

Dilluns 20 de juny a les 19h tindrà lloc a la sala d’actes del nou Hospital de Sant Pau el CONCERT D’ESTIU 2011, en el que els grups vocals i instrumentals de gran format de l’escola de música de Barcelona :UT (Cor Infantil, Cor Jove, Orquestra i Grup de Percussió Jove) interpretem les obres treballades conjuntament.

En aquesta ocasió presentarem 6 cançons al voltant de l’aigua: 2 cançons sobre el mar, 2 cançons pertanyents a l’obra Veus d’Aigua i 2 cançons pertanyents a l’obra 8 Fonts d’Horta-Guinardó, totes elles composades per l’Albert Sampablo i en Sergi Salinas.

El concert anirà precedit de l’actuació dels grups d’Iniciació Musical de  4 a 6 anys CANTEM i TOQUEM.

El concert és obert al públic en general. Per accedir-hi caldrà disposar d’entrada, que haureu de comprar anticipadament a la secretaria d’:UT de dilluns a divendres de 17h a 21h (podeu posar-vos-hi en contacte a través de secretaria@utmusica.com o del telèfon 93.34.789.54). L’entrada costarà 4 euros, que es destinaran a sufragar part del lloguer de la sala.

L’aforament és limitat, i no es vendran entrades el mateix dia del concert.

Els músics participants esteu convocats a les 18h a la sala de concert.

____________________________________________________

Hospital de Sant Pau C/Mas Casanovas 90 Metro Línia 4 Guinardó

Sala d’actes: planta 3a (Accés Nou Hospital)