27 de Setembre de 2011 | Categories: :UT Actualitat, Novetats

dilluns 3/10 19h conferència a :UT

UNA ASSOCIACIÓ MOLT PROPERA QUE CO·LABORA AMB LA FUNDACIÓ VICENÇ FERRER

Conferència de presentació a càrrec de Josep Aurín, president d’Indians del Guinardó

 

Des d’:UT música associació cultural us convidem a la conferència que tindrà lloc al centre de l’escola de música :UT a Barcelona, el proper dilluns 3 d’octubre a les 19h i en la que Josep Aurín ens presentarà la tasca que realitza des de fa anys l’associació Indians del Guinardó en col·laboració amb la Fundació Vicenç Ferrer, una tasca que ha permès tant l’apadrinatge de nombrosos nens i nenes de l’Índia en situació d’exclusió social, com el desenvolupament d’escoles i altres projectes de recolzament adreçats als sectors més marginats de la societat índia.

La conferència és oberta al públic en general i s’adreça a adults i nens a partir d’11 anys.