13 de Octubre de 2011 | Categories: :UT Actualitat, Cursos, joves, Novetats, pla-estudis, projectes

Forma part de l’Ensemble Jove

L’ensems : ENSEMBLE JOVE de l’escola de música a Barcelona :UT és una proposta molt especial adreçada als joves músics a partir de 14 anys, amb una formació instrumental heterogènia (flauta, clarinet, violí, viola, violoncel) i que inclou secció de percussió i la participació esporàdica d’altres músics –pianistes, guitarristes, cantants…-.

No és un grup de cambra, ni una orquestra, ni un grup de percussió, no té director ni professor en el sentit habitual, ni programa establert. Es tracta d’un grup que funciona per si sol, amb l’assessorament musical del professor Ibon Díaz un cop per setmana, i els espais del centre de música :UT a disposició del grup.

El repertori estarà obert a tots els estils musicals, incidint especialment en la música de qualitat dels segles XX i XXI: música de cinema, obres de l’impressionisme musical, blues, jazz, rock simfònic, flamenc…

Per organitzar i posar en marxa l’ensems , aquest proper divendres 21 d’octubre farem una primera sessió de presentació, en la que instruments en mà provarem coses, parlarem del projecte i buscarem el millor horari per a les sessions de treball.

Per a més informació, adreceu-vos a idiaz@utmusica.com o a secretaria@utmusica.com.