1 de Novembre de 2011 | Categories: :UT Actualitat, adults, Cursos, joves, Novetats

la formació vocal a l’escola de música a Barcelona :UT

L’aula de cant de l’escola de música a Barcelona :UT és un projecte coordinat per la cantant i pedagoga del cant Mònica Zuzama Juan que ofereix a l’estudiant de cant no només l’aprenentatge de la tècnica vocal, sinó també el desenvolupament de tots els aspectes fonamentals per a un cantant: treball de repertori amb pianista, treball col·lectiu, educació corporal, interpretació escènica, idiomes aplicats al cant… i un espai de pràctica en el que poder fer música més enllà de l’estudi tècnic.

S’adreça tant a estudiants de cant i persones que volen preparar un determinat repertori o una prova d’accés, com a cantaires de cors o afeccionats interessats en desenvolupar la tècnica vocal i ampliar l’experiència musical.

Al mateix temps, és un espai on persones que utilitzen la veu professionalment en camps no musicals (mestres i professors, empresaris, periodistes, conferenciants, etc) poden desenvolupar recursos per millorar l’emissió i projecció vocal.