12 de Desembre de 2011 | Categories: adults, Cursos, joves, nens, Novetats, pla-estudis, projectes

1r CONCERT DEL 14è Cicle escola de música :UT

El proper dimecres 14 de desembre a les 20h a l’auditori d’:UT la Capella de Música de Sant Pau del Camp de Barcelona inaugurarà el 14è Cicle :UT de Concerts, organitzat per l’escola de música a Barcelona, amb la seva proposta M’exalta el nou i m’enamora elvell, un concert amb obres medievals, parts de la Ceremony of carols de B. Britten
i una selecció de Gospel i espirituals negres pel temps de Nadal.

El concert és gratuït i obert a tot el públic.

CAPELLA DE MÚSICA DE SANT PAU DEL CAMP DE BARCELONA

Soprano: Rosa Parellada / Mezzosopranos: Bibiana Goday i Mariona Rosselló / Contralt: Dagmar Lüderitz
Piano: Lluis Avendaño
Direcció : Christina Koch

La Capella de Música de Sant Pau del Camp és una formació vocal femenina nascuda el 2008 per servir la litúrgia en aquesta petita església romànica del barri del Raval a Barcelona.  El seu trebal s’ha enfocat vers el repertori medieval, en el qual amb comptat amb l’ajut de l’especialista francesa Laurence Brisset, directora del Ensemble De Caelis. Sota la direcció de Glòria Coma i Pedrals, la Capella de Música de Sant Pau del Camp ha interpretat  també el Stabat Mater de Pergolesi i A Ceremony of Carols de Britten, a més del seu repertori medieval habitual.

Actualment  dirigeix la Capella de Musica de Sant Pau del Camp la soprano alemanya Christina Koch, que ha ampliat el repertori amb gospel i música espiritual negra.