5 de Desembre de 2011 | Categories: :UT Actualitat, joves, nens, Novetats, pla-estudis, projectes

Taller de construcció d’instruments

Com a activitat en família dins de la xarxa Temps de Barri / Temps Educatiu Compartit, el proper dimarts 13 de desembre MamaGuinarda -un projecte de la històrica Cooperativa Cultural RocaGuinarda- i ACUT / :UT música associació cultural organitzem conjuntament un taller de construcció d’instruments de percussió a partir d’elements reciclats, adreçat des de nadons a nens i nenes de 12 anys.

El taller, gratuït i obert a tot el públic, es durà a terme de les 17,30h a les 19h a la sala d’actes del Mas Guinardó (C/Maspons i Labrós 2-12) .

S’organitzaran dues zones: una per a nens de 0 a 6 anys, on descobrir les possibilitats sonores de diferents elements quotidians, i una altra per a nens de 6 a 12 anys, qui participaran directament en la construcció de diferents instruments de percussió (maraques, güiros, pals de pluja…) que després podran endur-se a casa.