12 de Gener de 2012 | Categories: :UT Actualitat, adults, Cursos, joves, nens, Novetats, pla-estudis, projectes

2n CONCERT DEL 14è Cicle :UT

Us convidem al 2n concert del 14è Cicle :UT de Concerts, que en aquesta ocasió vol ser un reconeixement al treball i a la qualitat d’alguns dels nostres estudiants de l’escola de música.

El concert estarà protagonitzat per la violoncelista CARLA ROVIROSA, exalumna d’:UT Centre d’Estudis Musicals, i la pianista MARTA MUÑOZ.

Nascudes el 1990 a Barcelona, totes dues cursen actualment 3r de grau superior al Conservatori de Música del Liceu, on estudien música de cambra amb el professor i clarinetista Isaac Rodríguez. Marta Muñoz estudia piano amb el professor Michel Wagemans i Carla Rovirosa estudia violoncel amb Amparo Lacruz.

En aquest concert a la mateixa escola de música en Barcelona, ens oferiran una primera part amb obres solistes: el preludi de la Suite V per a violoncel sol de J. S. Bach, i els estudis per a piano La Leggerezza de F.Liszt i Jardins sota la pluja de C. Debussy. A la segona part interpretaran la Sonata per a violoncel i piano opus 69 en La Major de L. v. Beethoven.

El concert tindrà lloc el proper divendres 20 de gener a les 19,30h a :UT escola de música, Barcelona.

Entrada gratuïta i oberta a tots els públics.