7 de Juny de 2012 | Categories: :UT Actualitat

Inscripcions per al proper curs

Ja està oberta la matriculació per al curs 2012/2013, que es mantindrà fins el 29 de juny i es reprendrà el dia 3 setembre.

Si formalitzeu la matrícula durant aquest mes de juny, podreu gaudir d’un 5% de descompte en el seu import.

El curs vinent estarà farcit, com sempre, de novetats i grans projectes musicals i pedagògics. Aneu a cadascun dels apartats de l’escola per descobrir quina és l’oferta educativa segons les edats, i quins són els horaris i preus del proper curs:

CORS / GRUPS DE PERCUSSIÓ / INSTRUMENT INDIVIDUAL I COL·LECTIU > tota l’oferta educativa, els horaris i els preus ENTRA-HI

COR / ENSEMBLE INFANTIL /LLENGUATGE MUSICAL / INSTRUMENT INDIVIDUAL I COL·LECTIU / GRUPS DE MÚSICA DE CAMBRA > tota l’oferta educativa, els horaris i els preus ENTRA-HI

COR JOVE / ENSEMBLE JOVE / LLENGUATGE MUSICAL / INSTRUMENT INDIVIDUAL I COL·LECTIU / GRUPS DE MÚSICA DE CAMBRA / TALLER DE GUITARRES / CANT MODERN > tota l’oferta educativa, els horaris i els preus ENTRA-HI

LLENGUATGE MUSICAL / INSTRUMENT INDIVIDUAL I COL·LECTIU / GRUPS DE MÚSICA DE CAMBRA / GRUP VOCAL FEMENÍ >tota l’oferta educativa, els horaris i els preus ENTRA-HI

 

I si vols conèixer de ben a prop el que fem a :UT i com treballem, vine a veure’ns i sentir-nos al CONCERT D’ESTIU, on estrenarem l’obra conjunta d’aquest any, o a qualsevol de la resta d’activitats i concerts d’:UT d’aquest junyHI ESTÀS CONVIDAT!

Per qualsevol qüestió, així com per consultar els horaris disponibles d’instrument i formalitzar la matrícula cal que us adreceu a secretaria en el seu horari habitual, de les 17h a les 21h de dilluns a divendres, al carrer Amílcar 173-175.

També podeu posar-vos-hi en contacte a través de secretaria@utmusica.com o del telèfon 93.34.789.54 (de les 17h a les 21h de dilluns a divendres).