4 de Març de 2013 | Categories: :UT Actualitat, joves, projectes

Propers concerts corals

En aquest mes de març el Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida de Sants i el Cor Jove d’:UT oferirem dos concerts emmarcats en l’intercanvi que duem a terme.

El primer serà dissabte 9 de març a les 13h al Centre Cívic del Guinardó (Ronda del Guinardó 113-141), en què cada cor interpretarà una part per separat, per acabar amb un repertori conjunt.

El segon i darrer tindrà lloc dissabte 16 de març a les 17,30h a l’IES Barri Besòs (C/Josep Pla 40). Oferirem una actuació dins del Concert del 5è aniversari d’Indians del Guinardó, una associació situada al Guinardó que desenvolupa projectes a favor de persones en risc d’exclusió social tant nacionalment com internacional.

Hi actuaran diversos cors, grups de dansa i grups instrumentals. El concert es clourà amb la interpretació conjunta de Let the sunshine dirigida pel mestre Salvador Brotons.

Els guanys recollits per aquest concert en concepte d’entrada (5€ per persona) aniran a benefici de la Fundació Vicente Ferrer, per recolzar la construcció d’una escola a la Índia.