14 de Maig de 2013 | Categories: :UT Actualitat, adults, joves, nens, projectes

Concerts per primavera!

Com cada any, :UT coorganitza el cicle municipal Clàssica a Horta-Guinardó: concerts i activitats gratuïtes del 16 de maig al 20 de juny.

En l’edició d’enguany us proposem com a concerts professionals: un duet de contrabaix i piano amb solistes de l’OBC, un concert de música barroca amb instruments històrics a càrrec del grup Amàntia i un concert del quintet de metall Romer Brass.

A més, el 7 de juny portarem la JOHG: Jove Orquestra d’Horta-Guinardó i una mostra dels nostres alumnes al Casal de Font d’en Fargues, i el 16 de juny participarem amb el Taller de Guitarra i les alumnes de cant modern al circuit musical al Parc de les Aigües.

D’altra banda, oferirem el taller-xerrada Com es construeix un violí? a càrrec del luthier Guillem Gecubi.

Mira’t el programa de Clàssica a Horta-Guinardó 2013: