6 de Juny de 2013 | Categories: :UT Actualitat, Novetats, projectes

Concert divendres 8 de juny

El proper divendres 8 de juny :UT Música participa al cicle municipal Clàssica a Horta-Guinardó amb la preestrena en versió instrumental d’alguns extractes de l’obra Minairons a càrrec de la JOHG: Jove Orquestra d’Horta-Guinardó. El concert tindrà lloc a les 19,30h al Casal de Font d’en Fargues (C/Pedrell 69), i comptarà amb l’actuació prèvia com a solistes d’alguns alumnes d’:UT Centre d’Estudis Musicals.

Minairons és una obra per a cors i ensemble instrumental composta expressament per en Sergi Salinas per al Concert d’Estiu d’:UT, i en la qual s’exposen musicalment les característiques i les llegendes entorn d’aquests petits follets de la mitologia pirinenca catalana. L’obra s’estrenarà íntegrament en la seva versió original amb cors, ensemble i narrador, dimarts 18 de juny a les 19h a la sala d’actes del nou Hospital de Sant Pau.

Amb el concert del dia 8, simultàniament :UT Música obre el programa de la Festa Major 2013 del barri de Font d’en Fargues. L’accés al concert és lliure i gratuït.