8 de Juny de 2013 | Categories: :UT Actualitat, adults, joves, nens

Concert d’Estiu 2013

NO US PERDEU L’OBRA AMB MÉS BON HUMOR DE TOTES LES QUE HEM COMPOST A :UT!!!

Dimarts 18 de juny a les 19h els cors infantil, juvenil i d’adults, acompanyats per la JOHG: Jove Orquestra d’Horta-Guinardó, estrenarem l’obra conjunta que com cada curs esdevé el treball principal dels últims dos trimestres: Minairons, una cantata plena de gags musicals i molt bon humor.

Minairons és una cantata per a cor i ensemble instrumental composta expressament per als grups vocals i instrumentals d’:UT Centre d’Estudis Musicals per en Sergi Salinas, professor i director d’:UT. Vinculada temàticament amb la cantata El gran viatge de Llúcia, estrenada per :UT el 2012, recull de diverses fonts orals i escrites agunes de les moltes històries que tenen com a protagonistes els minairons, uns minúsculs follets de la mitologia catalana capaços de realitzar les feines més feixugues en un instant. Apilats a milers dins d’un canut d’agulles, faran tot allò que els ordenis en segons, però cal anar amb compte, perquè també poden ser extremadament malvats! 

El concert tindrà lloc a la sala d’actes del nou edifici de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, C/ Mas Casanovas 90, Metro Guinardó-Hospital de Sant Pau (Línia 4), busos 15, 19, 20, 35, 45, 47, 50, 51, 92, 117 i 192.

L’entrada és oberta a tot el públic, amb una col·laboració en el lloguer de la sala de 4€ per persona.

Si voleu conèixer les llegendes que han inspirat les cançons de Mnairons, llegiu el llibre que hem editat! CLIQUEU AQUÍ.