9 de Juny de 2013 | Categories: :UT Actualitat

MATRÍCULA OBERTA 2013/2014

SI ETS ALUMNE NOU I ET MATRICULES AL JUNY O AL SETEMBRE, ET REGALEM LA QUOTA MENSUAL ÍNTEGRA DEL MES DE SETEMBRE DE TOTES LES ASSIGNATURES.

I SI JA ETS ALUMNE D’:UT, PORTA UN AMIC I US REGALEM LES QUOTES DE SETEMBRE A TOTS DOS

I a més, bonificacions del 5% i el 10% de la quota mensual per al 2n i 3r germans respectivament, i del 50% de la Matrícula si tens Carnet Jove!

Ja és oberta la matriculació per al curs 2013/2014, plena de novetats musicals des dels 0 anys fins als 90, i de descomptes, packs econòmics i bonificacions.

 Us oferim una amplíssima oferta instrumental:

CANT LÍRIC I MODERN / FLAUTA TRAVESSERA / CLARINET / SAXO / TROMPETA / TROMBÓ / BATERIA / GUITARRA CLÀSSICA I ELÈCTRICA / BAIX ELÈCTRIC / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / CONTRABAIX / PIANO CLÀSSIC I MODERN / Instruments Històrics: TRAVERSO, LLAÜT, ARXILLAÜT, GUITARRA BARROCA, VIOLÍ  VIOLONCEL BARROCS, VIOLA DE MÀ

I Corals infantil, juvenil i d’adults, Combos i Grups de Cambra, Ensembles infantil i jove, Orquestra Amateur d’Adults i JOHG: Jove Orquestra d’Horta-Guinardó

per aprendre música fent música!

TRIA L’HORARI QUE VULGUIS: HORARIS FLEXIBLES DE MATÍ, TARDA I NIT

Us convidem a conèixer directament com treballem:

  • CLASSE OBERTA DE CANTEM i TOQUEM, per veure en viu una classe amb els més petits: dimarts 11 de juny a les 17,30h a :UT.
  • CLASSE OBERTA DE COR I PERCUSSIÓ D’INICIACIÓ (6-7 anys): dilluns 17 de juny a les 17,30h a :UT.
  • ACTUACIÓ DEL TALLER DE GUITARRES: diumenge 16 de juny a les 12h al Parc de les Aigües
  • CONCERT D’ESTIU: estrena de l’obra conjunta d’aquest curs, amb el Cor Infantil, el Cor Jove, el Grup Vocal de Dones, ENSEMS> Ensemble Jove i la JOHG Jove Orquestra d’Horta-Guinardó: dimarts 18 de uny a la Sala d’Actes del nou Hospital de Sant Pau +info
  • CONCERT DE FINAL DE CURS: amb solistes, grups de cambra i els cors d’Iniciació interpretant la Cantata del Gall. En acabar el concert convidarem a tots els assitents a un BRINDIS DE COMIAT DEL CURS. Dimecres 19 de juny a partir de les 18,30h a :UT.
  • CONCERT DE PROFESSORS I MÚSICS CONVIDATS en homenatge a Mònica Zuzama: divendres 28 de juny a les 19h a :UT.

I pots venir a conèixer les nostres instal·lacions qualsevol dia de 17h a 21h (de dilluns a divendres).

Vine a :UT i sentiràs!