26 de Octubre de 2013 | Categories: :UT Actualitat, nens

Activitat en Família

El proper dimecres 6 de novembre a les 17,30h us convidem a un Concert-Taller adreçat a famílies amb nadons de 0 a 3 anys al Casal de Font d’en Fargues, gratuït i obert a tot el públic.

Es tracta d’una activitat participativa d’una durada de 45 minuts, conduïda per 2 músics especialistes en formació musical primerenca que formen part de la companyia “Concert per a Nadons”, amb la que han actuat amb gran èxit al Festival Temporada Alta, a El Més Petit de Tots (Auditori de Barcelona), al Teatre Lliure o al Mercat de les Flors, entre d’altres.

Amb el format de taller-concert, disposant el públic a terra al voltant dels intèrprets i sense escenari ni butaques, busquem acostar la música al nadó i la seva família d’una manera immediata i compartida. És un format que combina la qualitat artística de la música en directe, per una banda, amb la interacció i proximitat que caracteritza els tallers, per una altra.

L’assistència al Concert-Taller és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través del Casal de la Font d’en Fargues:

CASAL DE LA FONT D’EN FARGUES C/Pedrell 67-69 Barcelona

tf. 93 420 59 41 a/e: oficinatecnicacff@gmail.com

 AFORAMENT LIMITAT

Aquesta activitat està organitzada per l’entitat sense ànim de lucre :UT Música Associació Cultural en col·laboració amb el Casal Font d’en Fargues i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona / Districte d’Horta-Guinardó.