9 de Novembre de 2013 | Categories: :UT Actualitat

2n Concert-Taller per a Nadons!

Després del gran èxit del Concert-Taller gratuït adreçat a famílies amb nadons de 0 a 3 anys al Casal de Font d’en Fargues, del dia 6 de novembre, en què 30 famílies van quedar sense poder participar-hi, Hem programat un 2n Concert, el proper 22 de novembre a les 11h al mateix Casal de la Font d’en Fargues.

Es tracta d’una activitat participativa d’una durada de 45 minuts, conduïda per 2 músics especialistes en formació musical primerenca que formen part de la companyia “Concert per a Nadons”, amb la que han actuat amb gran èxit al Festival Temporada Alta, a El Més Petit de Tots (Auditori de Barcelona), al Teatre Lliure o al Mercat de les Flors, entre d’altres.

Amb el format de taller-concert, disposant el públic a terra al voltant dels intèrprets i sense escenari ni butaques, busquem acostar la música al nadó i la seva família d’una manera immediata i compartida. És un format que combina la qualitat artística de la música en directe, per una banda, amb la interacció i proximitat que caracteritza els tallers, per una altra.

L’assistència al Concert-Taller és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través del Casal de la Font d’en Fargues:

CASAL DE LA FONT D’EN FARGUES C/Pedrell 67-69 Barcelona tf. 93 420 59 41 a/e: oficinatecnicacff@gmail.com

AFORAMENT LIMITAT

I si no podeu assistr-hi, us convidem gratuïtament i sense cap compromís a una sessió del TALER DE MÚSICA PER A NADONS que fem cada divendres a les 17h a :UT!!!

Contacta amb nosaltres a través de secretaria@utmusica.com / +info

Aquesta activitat està organitzada per l’entitat sense ànim de lucre :UT Música Associació Cultural en col·laboració amb el Casal Font d’en Fargues i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona / Districte d’Horta-Guinardó.