3 de Març de 2014 | Categories: :UT Actualitat

àudios i partitures de la cantata

Ja teniu a la vostra disposició els àudios i les partitures de la cantata infantil La fàbrica de colors, així com tot el material didàctic.

La fàbrica de colors és una cantata per a nens de 5 a 10 anys composta per en Sergi Salinas, director d’:UT Centre d’Estudis Musicals, amb l’objectiu de vertebrar un projecte de col·laboració entre escoles d’educació infantil i primària, escoles de música i entitats musicals independents, que culminarà amb la preparació i estrena col·lectiva de l’obra en un concert a càrrec de 325 nens i nenes de 5 a 10 anys, al maig de 2014.

Posem els materials musicals i didàctics d’aquest projecte a la disposició de tot aquell qui vulgui utilitzar-los com a eina educativa: només us preguem que hi feu figurar el nom de l’autor i :UT Música!!!

Per accedir-hi, cliqueu aquí.