10 de Juny de 2014 | Categories: :UT Actualitat

CONCERT D’ESTIU D’:UT

Dimecres 18 de juny a les 18,30h tindrà lloc a la sala d’actes del nou Hospital de Sant Pau el CONCERT D’ESTIU 2014, en el que estrenarem l’obra conjunta que hem estat preparant amb els cors infantil, juvenil i d’adults i diverses formacions instrumentals d’:UT durant els dos últims trimestres: RESSONS, un conjunt de 5 cançons tradicionals catalanes que hem harmonitzat a 3 veus i hem versionat expressament per a aquest concert, amb arranjaments que de ben segur us sorprendran.

A més, en l’edició d’enguany hem sumat al CONCERT D’ESTIU els grups d’Iniciació dels 4 fins als 7 anys, acompanyats per l’Ensemble Instrumental Infantil, que interpretaran la cantata LA FÀBRICA DE COLORS, fruit del projecte col·lectiu amb 7 escoles d’Educació Infantil que vàrem presentar amb gran èxit el passat mes de maig.

Amb els CONCERTS D’ESTIU, en els que cada any estrenem una obra conjunta composta expressament per nosaltres, busquem mostrar la gran qualitat musical que poden assolir les formacions musicals d’estudiants de totes les edats, presentant obres de considerable complexitat en les que l’esforç es tradueix en gaudi per a tots els participants. Pensem que és la millor il·lustració d’una de les premisses pedagògiques més importants per a nosaltres: aprendre música fent música.

El concert és obert al públic en general. Per accedir-hi caldrà disposar d’entrada, que haureu de comprar anticipadament a la secretaria d’:UT de dilluns a divendres de 17h a 21h (podeu posar-vos-hien contacte a través de secretaria@utmusica.com o del telèfon 93.34.789.54). L’entrada costarà 5 euros, que es destinaran a sufragar part del lloguer de la sala.

L’aforament és limitat, i no es vendran entrades el mateix dia del concert.

____________________________________________________

Hospital de Sant Pau C/Mas Casanovas 90 Metro Línia 4 Guinardó

Sala d’actes: planta 3a (Accés Nou Hospital)