20 de Juny de 2014 | Categories: :UT Actualitat

Taller formatiu al juliol

TÈCNICA ALEXANDER I FLAUTA TRAVESSERA

Els dies 1 i 3 de juliol oferirem a :UT un taller adreçat a estudiants de qualsevol edat i nivell, amb el que aproximar-los la Tècnica Alexander de coneixement i control del propi cos, i alhora experimentar l’aplicació directa d’aquesta tècnica en sessions col·lectives de flauta travessera.

Els participants podeu triar en assistir a un únic dia o als dos dies.

Opció 1: 1 de juliol de les 17h a les 20h, on farem:

Classe col.lectiva sobre Tècnica Alexander. Es parlarà del bon ús corporal, centrant-nos en la respiració com a introducció del que es treballarà a les classes següents.

Farem grups per edats i ens dividirem. Uns faran classe de Tècnica Alexander on es treballarà més individualment i amb l’instrument i els altres faran classe col.lectiva de flauta.

Durada: 3 hores.

Opció 2: 1 de juliol de les 17h a les 20h + 3 de juliol de les 17h a les 19,30h

El segon dia farem treball en grup de flautes, seguint el que vam fer el dia anterior, i finalitzant amb una petita mostra del treball fet oberta al públic.

Durada: 2.30 hores

Preu:

Opció 1 (només la tarda de l’1 de juliol): 42 euros

Opció 2 (les tardes de l’1 i el de juliol): 42 + 12 euros = 54 euros

Inscripció:

Per formalitzar la inscripció, cal realitzar el pagament a la secretaria d’:UT Música fins el 30 de juny com a data límit, de dillus a divendres de 17h a 21h. Si voleu, podeu inscriure-us telefònicament i fer el pagament per transferència al nº de compte que us indicarem en el moment de la inscripció.

El taller no es durà a terme si no hi ha un mínim de 6 alumnes apuntats.

Professores:

Ariadna Faustino, professora de Tècnica Alexander al Conservatori de Manresa i a l’Escola Municipal de Música de Valldoreix. www.ariadnafaustino.com

Marta Redondo, professora de flauta travessera a :UT Centre d’Estudis Musicals