30 de Octubre de 2014 | Categories: :UT Actualitat, nens

Activitat en família gratuïta

El proper dissabte 8 de novembre a les 10,30h oferirem al Centre Cívic Guinardó un Taller-Concert adreçat a famílies amb nadons de 0 a 3 anys, gratuït i obert a tot el públic, per donar a conèixer el treball que fem cada divendres a :UT als nostres Tallers de Música en Família.

Es tracta d’una activitat participativa d’una durada de 45 minuts, conduïda per Marta Casals -professora de Música per a Nadons a :UT- i Gemma Rafecas, especialistes en educació musical i directores de l’equip professional Sonall, dedicat a organitzar activitats educatives i musicals per a nadons i famílies.

Amb el format de taller-concert, disposant el públic a terra al voltant dels intèrprets i sense escenari ni butaques, busquem acostar la música al nadó i la seva família d’una manera immediata i compartida. És un format que combina la qualitat artística de la música en directe, per una banda, amb la interacció i proximitat pròpia d’un taller, per una altra.

L’assistència al Taller-Concert és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través del Centre Cívic Guinardó, per mail, telèfon o personalment:

CENTRE CÍVIC GUINARDÓ  Ronda Guinardó, 113-141

Tel.: 93 450 39 87 | e-mail: informacio@ccguinardo.cat

Horari: De dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 22h Dissabtes: de 10h a 14h i de 16h a 20h

AFORAMENT LIMITAT

 

Amb els Tallers de Música en Família volem oferir al nadó i a les seves famílies un primer apropament al món sonor i musical des del despertar per l’escolta i la sensibilització musical. Combinant cançons i danses cantades i tocades instrumentalment, es reforçaran els diferents processos del desenvolupament cognitiu, motriu i emocional del nadó a través de la veu, el moviment, la discriminació auditiva i la interpretació de cançons i danses amb diferents instruments de percussió petita adaptats a nadons.

Aquesta activitat està organitzada per l’entitat sense ànim de lucre :UT Música Associació Cultural en col·laboració amb el Centre Cívic Guinardó i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona / Districte d’Horta-Guinardó.