16 de Novembre de 2014 | Categories: :UT Actualitat, adults

Servei de Coaching a :UT

RECONEIX ELS TEUS POTENCIALS I DESENVOLUPA’LS en tots els àmbits de la teva vida (familiar, professional, personal…)

Yolanda Vidal, coach transformacional, terapeuta energètica, formadora en organitzacions

Què és el coaching?

És un procés d’acompanyament per a situacions de canvi o moments de dificultat. El Coach et guia per retrobar-te amb les teves capacitats i habilitats i desenvolupar el teu potencial per a viure millor en qualsevol àmbit de la teva vida ( familiar, professional, personal … ).

Construïm converses per redescobrir i posar ordre a preguntes com Qui sóc? De què sóc capaç? Què vull millorar?per ajudar-te a trobar noves possibilitats, enfocaments i/o comprensió dels problemes quotidians, mitjançant la paraula i la consciència corporal.

Com i quan:

SESSIONS INDIVIDUALS DE 50 a 90 MINUTS tots els dilluns de 12h a 14h i els dimecres de 12h a 20h a :UT Música (on som?).

Si els horaris no són compatibles amb els teus, consulta altres possibilitats.

Per concertar una entrevista contacta directament amb YOLANDA VIDAL per mail a yolivida7@gmail.com o per telèfon: 619.344.781

ENTREVISTA INFORMATIVA PRÈVIA GRATUÏTA

Preu per sessió: 45€ / 30€ per a les persones vinculades a :UT

Yolanda Vidal:

Master en Coaching Transformacional certificada per l’Institut Gestalt i People Tech Solutions USA., Coach col·laboradora del programa de formació en el IG, Especialista en TRE (Exercicis per a l’alliberament de la tensió, l’estrès i el trauma), formada en Pedagogia Sistèmica, en Bioenergètica, en Psicologia per la UB i en Clown, Educadora del lleure, Formadora en Organitzacions, Mestra de Reiki i arquetips.

La meva inquietud per aprendre i fer els processos més senzills em porta a un enfocament orgànic que uneix el coaching i la corporalitat, de manera que en les meves sessions ofereixo petits exercicis que ens permeten, per exemple, alliberar tensions, ampliar la respiració, prendre consciència… En definitiva, aprofitar els nostres recursos per augmentar i reforçar l’alegria i la vitalitat.