24 de Març de 2015 | Categories: :UT Actualitat, adults, joves, nens

L’obra conjunta del 2015

Com cada curs, el segon i tercer trimestres a :UT estan marcats per l’estrena d’una obra conjunta per part de la majoria de grups corals de l’escola, acompanyats per un conjunt instrumental format expressament per a l’ocasió.

Aquest 2015 l’obra conjunta serà L’Àliga i la Guineu, una cantata que posa música a la faula grega escrita per Isop al segle VII aC i que tracta sobre el valor de l’amistat.

 L’Àliga i la Guineu s’estrenarà dimecres 17 de juny a la sala d’actes del nou Hospital de Sant Pau. Abans tots els grups implicats haurem fet un cap de setmana de treball conjunt per posar en comú l’obra, el SUPERASSAIG, que enguany tindrà lloc els dies 6 i 7 de juny a l’alberg Moli de Sant Oleguer (Sabadell).

Ja podeu accedir als àudios i les partitures per preparar l’obra: cliqueu aquí!