29 de Abril de 2015 | Categories: :UT Actualitat

Mostra d’Entitats del barri

El proper diumenge 10 de maig a partir de les 10h i durant tot el dia, :UT Música participarà en la Mostra d’Entitats de la Festa Major del Guinardó 2015, a la plaça del Nen de la Rutlla, que es troba a l’avinguda Mare de Déu de Montserrat, entre els carrers Garriga i Roca i Florència.

Hi tindrem una parada informativa amb materials de la nostra escola, i a més organitzarem dos concerts molt interessants a l’escenari de la plaça:

A LES 12h ESPECTACLE INFANTIL: Maila, un món de contes a través de la música

Un espectacle musical infantil adreçat a nens dels 3 als 10 anys,  creat i interpretat per la nostra professora de Música per a Nadons i cant modern Marta Casals, i protagonitzat per la Maila, filla d’una família que volta pel món recollint tots els contes que s’expliquen als infants. Mentre el seu pare i la seva mare venen pastissos de fira en fira, la Maila escolta atenta les diferents històries amb què es va topant i les converteix en contes musicals.

L’espectacle “Maila, un món de contes a través de la música” presenta una proposta d’entreteniment familiar que farà les delícies de pares, mares i fills. Amb composicions musicals i contes de collita pròpia, la proposta de la Marta Casals, amb arranjaments musicals de l’Iñaki Marquiegui, despertarà la imaginació dels infants amb noves històries acompanyades de sonoritats i harmonies musicals modernes. No us ho perdeu!

http://www.maila.cat/

I A LES 17,30h CONCERT JOVE

Concert de música moderna protagonitzat per alumnes i conjunts instrumentals i vocals d’:UT, portats per la nostra professora Anna Martínez.

Temes de: Los delincuentes / Vance Joy / Joe Cocker / Queen / Etta James / Bastille / Joe Jackson / Navajita plateá / Fito&Fitipaldis / Eagles / Nina simone / Sam Smith / Ed Sheeran

Us hi esperem!!!

PODEU DESCARREGAR-VOS EL PROGRAMA DE TOTA LA FESTA MAJOR DEL GUINARDÓ CLICANT aquí.