2 de Juny de 2015 | Categories: :UT Actualitat, adults, joves, nens, projectes

Les grans estrenes del juny!

Veniu a SENTIR de què som capaços a :Ut

El proper dimecres 17 de juny a les 18,30h a la sala d’actes del nou Hospital de Sant Pau tindrà lloc l’esperat CONCERT D’ESTIU 2015, en el que els conjunts instrumentals i corals d’:Ut presentarem les obres conjuntes que hem estat preparant durant els dos últims trimestres:

 EL MEU COS, l’obra composta per en Sergi Salinas, director  d’:Ut, per als conjunts corals de Cantem i Toquem (4-5 anys) i el Cor d’Iniciació (6-7 anys): un conjunt de 6 cançons que fan un recorregut pel nostre cos, amb acompanyament instrumental a càrrec d’un trio de cambra d’alumnes de l’escola (flauta, clarinet i piano), i amb la participació de la resta de cors  d’:Ut a l’última cançó, amb percussió corporal i rap inclosos! Podeu sentir les cançons de l’obra clicant aquí.

 L’ÀLIGA I LA GUINEU, una obra composta conjuntament l’any 2006 per l’Albert Sampablo i en Sergi Salinas, i que enguany hem revisat i treballat amb el Cor Infantil, el Cor Jove i el Grup Vocal de Dones, acompanyats per la JOHG: Jove Orquestra d’Horta-Guinardó. Es tracta d’una obra per a 2 veus i conjunt instrumental de notable complexitat, estructurada en Obertura, tres Actes i Epíleg, que posa música a la faula del mateix nom de l’escriptor grec del segle VII a.C. Isop i que tracta de l’amistat i la  importància de ser-hi fidels. Podeu accedir als materials de l’obra clicant aquí.

Amb els CONCERTS D’ESTIU busquem mostrar la gran qualitat musical que poden assolir les formacions musicals d’estudiants de totes les edats, estrenant obres de composició pròpia en les que l’esforç es tradueix en gaudi per a tots els participants. Pensem que és la millor il·lustració d’una de les premisses pedagògiques més importants per a nosaltres: aprendre música fent música.

El concert és obert al públic en general. Per accedir-hi caldrà disposar d’entrada, que haureu de comprar anticipadament a la secretaria d’:UT de dilluns a divendres de 17h a 21h (podeu posar-vos-hi en contacte a través de secretaria@utmusica.com o del telèfon 93.34.789.54). L’entrada costarà 5 euros, que es destinaran a sufragar part del lloguer de la sala.

L’aforament és limitat.

____________________________________________________

Hospital de Sant Pau C/Mas Casanovas 90 Metro Guinardó-Hospital de Sant Pau (Línia 4), busos 15, 19, 20, 35, 45, 47, 50, 51, 92, 117 i 192.

Sala d’actes: planta 3a (Accés Nou Hospital)