18 de Juny de 2015 | Categories: :UT Actualitat

Divendres 26 vine a la FESTA!

El proper divendres 26 de juny a les 18h vine a :Ut a acomiadar el curs 2014/2015 amb una gran Festa-Concert, amb la música escènica com a protagonista, des d’àries de Rinaldo i Les Noces de Figaro -les òperes de Haendel i Mozart respectivament-, a temes dels musicals de Broadway més famosos:Cabaret, Moulin Rouge, Chicago, Cantando bajo la lluvia, El Mago de Oz, Funny Girl, Aladdin i Los Miserables, interpretats pels alumnes joves de cant de l’escola i el Taller de Guitarra Moderna i Combo.

I per finalitzar, tindrem una actuació espectacular del Grup Vocal de Pop a Capella & Beatbox, qui, amb disfresses i coreografies, interpretaran Billie Jean, de Michael Jackson, All about the bass, de Meghan Trainor, i Uptown funk, de Bruno Mars.

Per acabar, a les 19h us convidarem a tots a un brindis i un petit pica-pica, per acomiadar el curs i desitjar-nos un gran estiu.

ACCÉS LLIURE I OBERT AL PÚBLIC EN GENERAL