9 de Juny de 2015 | Categories: :UT Actualitat, joves, nens, projectes

Preparant el Concert d’Estiu!

Aquest passat cap de setmana, 6 i 7 de juny, hem celebrat el SUPERASSAIG 2015! Un cap de setmana intensiu de música a l’alberg sabadellenc d’El Molí de Sant Oleguer amb els cors d’Iniciació, el Cor Infantil, el Cor Jove, el Grup Vocal de Dones i la JOHG: Jove Orquestra d’Horta-Guinardó: 60 músics petits, mitjans i grans posant en comú les obres conjuntes que presentarem al CONCERT D’ESTIU 2015.

És sempre un cap de setmana intens i apassionant, en què per primer cop ajuntem el treball dels cors i dels instrumentistes. Dos dies que semblen molts més, arribant a un grau d’aprofundiment en el treball musical espectacular, i amb una diferència qualitativa notabilíssima entre el treball inicial de dissabte i el resultat final de diumenge a la tarda. És aquest treball final el que ens permet presentar cada any al CONCERT D’ESTIU obres conjuntes d’una complexitat musical gens habitual en les escoles de música.

I a més, és un cap de setmana ple d’emocions, de sorpreses musicals, de muntatges escenogràfics mantinguts en secret, d’improvisacions i de molt bon humor:

Podeu accedir a l’àlbum de fotos del SUPERASSAIG 2015 clicant aquí.

VENIU AL CONCERT D’ESTIU I NO US PERDEU TOTA LA MÚSICA QUE US HEM PREPARAT: +info sobre el Concert d’Estiu.