11 de Juny de 2015 | Categories: :UT Actualitat, adults, joves

Tallers musicals al juliol

 De l’1 al 10 de juliol us oferim la possibilitat de gaudir de noves experiències musicals, amb 4 tallers de música, adreçats tant a alumnes de l’escola com a persones de fora d’:Ut, amb o sense coneixements musicals:

Forma part durant 3 dies d’una coral gospel, sense necessitat de saber música.

Apropa’t amb la cantant Christina Koch i la pianista Trini Mujal a les cançons gospel i els espirituals negres, i experimenta amb la veu i amb tot el cos la força d’aquest gènere vocal d’origen afroamericà, que fusiona la música i els ritmes dels esclaus africans amb els cants religiosos dels blancs. +info

Si ja toques la flauta travessera, t’oferim un taller pràctic, on podràs descobrir, tocar, bufar i gaudir amb flautes antigues i de diferents indrets del món.

Viatjarem en el temps per conèixer els traversos, els avantpassats de la flauta actual, i viatjarem en l’espai per conèixer les flautes de diferents pobles i cultures del món, de la Xina, de la Índia, d’Amèrica… +info

Taller de violí de 5 classes individuals i 5 classes col•lectives en petits grups, als quals es poden afegir altres instruments. Descobrirem la música del segle XX de la mà d’autors i instrumentistes com ara Bartók, Schönberg, Stravinsky, Stephan Grapelli, Django Reinhardt, Varesse, Piazzolla, John Cage o Philip Glass, amb qui treballarem els diversos corrents musicals d’aquest segle: jazz, dodecafonisme, minimalisme, new age i música electrònica, entre d’altres. +info

Classes individuals de guitarra clàssica o elèctrica, per a qualsevol edat i nivell: per iniciar-se en la guitarra, mantenir el nivell o aprofundir-hi, o per fer un tast de música moderna i improvisació guitarrística. +info