10 de Setembre de 2015 | Categories: :UT Actualitat, adults, joves, nens

Actuem a Girona!

Comencem el curs amb força!

Hem estat seleccionats per actuar a l’Auditori de Girona dins del Cicle Girona Coral 2015, amb un projecte conjunt amb el grup de grans de l’Escola Coral del Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona.

El concert serà el diumenge 18 d’octubre a les 12h, i hi actuarem amb els nostres Cor Infantil, Cor Jove, Grup Vocal de Dones i JOHG: Jove Orquestra d’Horta-Guinardó. Compartirem escenari amb un magnífic cor de 50 cantaires del Conservatori de Girona, guardonat tot just aquest juliol al Festival de Música Sacra de Roma, i amb alumnes de l’aula de percussió del mateix Conservatori. Aquest projecte s’emmarca en un intercanvi musical i educatiu, que tindrà una segona part amb un concert conjunt al juny de 2016.

Felicitats a tots els participants, perquè és una gran ocasió per actuar en un dels espais concertístics més importants del país, i un reconeixement a la qualitat musical dels nostres grups, sens dubte!

PODEU AMPLIAR INFORMACIÓ I ACCEDIR ALS MATERIALS MUSICALS I LA INFORMACIÓ ORGANITZATIVA DEL CONCERT CLICANT aquí

No deixeu d’assistir al concert! Cal que compreu les vostres entrades amb antel·lació a la web de l’Auditori de Girona, clicant aquí