23 de Octubre de 2015 | Categories: :UT Actualitat

Tallers gratis per a Nadons

Com cada tardor, de nou us oferim als centres cívics i culturals d’Horta-Guinardó uns Tallers Familiars de Música per a Nadons de 0 a 3 anys, gratuïts i oberts a tot el públic, per donar a conèixer el treball que fem cada divendres a :Ut als nostres Tallers de Música en Família. Al novembre teniu dues opcions, i una tercera al desembre:

dijous 26 de novembre d’11h a 11,45h al Centre Cívic Casa Groga

dissabte 28 de novembre d’11h a 11,45h a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda

dijous 10 de desembre d’11h a 11,45h al Casal Font d’en Fargues

Disposant el públic a terra, sense escenari ni cadires, buscarem acostar la música al nadó i la seva família d’una manera immediata i compartida, combinant la veu, el moviment i la utilització de petits instruments de forma interactiva per estimular el desenvolupament inicial dels nens i ampliar les seves capacitats de comunicació amb els adults a través de la música.

Els tallers estaran conduïts per dos músics i educadors especialitzats en Formació Musical Infantil i amb gran experiència en Educació Musical per a nodons: Isolda Cabero, especialista en Educació Musical Infantil, professora de Música en Família de 0 a 2 anys i de Formació Musical a partir dels 3 anys a :Ut Centre d’Estudis Musicals, a més de professora de piano i cant, i Xalom Cucurella, especialista en Educació Musical i Composició i professor de Música a partir d’1 any a l’Escola de Música de Valldoreix.

Podeu veure diversos vídeos dels nostres Tallers per a Nadons, així com el reportatge que ens va dedicar BTV clicant aquí.

L’assistència als Tallers és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament als Centres on els farem, per mail, telèfon o personalment:

CENTRE CÍVIC CASA GROGA  Av. Jordà 27  Tel.: 93 418 65 31 | e-mail: animacio.cccasagroga@qsl.cat

BIBLIOTECA GUINARDÓ-MERCÈ RODOREDA C/Camèlies 76-80  Tel.: 93 435 31 70 | e-mail: b.barcelona.mr@diba.cat

CASAL FONT D’EN FARGUES C/Pedrell 67-69  Tel.: 93 420 59 41 | e-mail: info@casalfontdenfargues.cat

En inscriure-us, indiqueu el nom i cognoms dels pares i el nom i l’edat dels fills assistents, un telèfon i una adreça electrònica de contacte. Si envieu un mail, indiqueu com a assumpte “Inscripció al taller-concert per a nadons”.

AFORAMENT LIMITAT

Si et quedes sense plaça, et convidem gratuïtament a una de les sessions de MÚSICA EN FAMÍLIA que oferim cada divendres a :Ut. Només cal que ens avisis a secretaria@utmusica.com

Aquesta activitat està organitzada per l’entitat sense ànim de lucre :Ut Música Associació Cultural en col·laboració amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona / Districte d’Horta-Guinardó.