30 de Octubre de 2015 | Categories: :UT Actualitat, joves

:Ut a BTV per Can Fargas

diumenge 8 de novembre  hi vam actuar amb els nostres magnífics 

Diumenge 8 de novembre l’Associació de Veïns de Font d’en Fargues va organitzar la FESTA DE LA MÚSICA A CAN FARGAS, per celebrar que després de molts anys de reivindicació veïnal el curs vinent s’obrirà l’escola municipal de música d’Horta-Guinardó a l’esmentada masia.

A partir de les 10h del matí i durant tot el dia hi va haver música i activitats al carrer de Frederic Rahola, tot just davant de Can Fargas. L’aportació d’:Ut Música va arribar a les 16,30h de la mà dels nostres Combo Jove i Grup Vocal de Pop a Capella & Beat Box, 12 joves que amb la col·laboració d’altres alumnes i professors d’:Ut, i malgrat els problemes tècnics de sonorització que van patir, van oferir un espectacle fresc i dinàmic, amb coreografies, canvis de vestuari i altres sorpreses.

Aquí teniu la notícia que va emetre BTV Televisió de Barcelona, amb l’actuació estel·lar de la nostra alumna Júlia Martínez: