30 de Novembre de 2015 | Categories: :UT Actualitat, adults, joves, nens

Final del 1r trimestre

 

CH15

Dimecres 16 de desembre a les 19h us convidem al CONCERT D’HIVERN 2015, per gaudir en directe del treball que han fet alguns dels nostres grups corals i instrumentals durant aquest trimestre. En aquesta ocasió, a més, també hi actuaran diversos professors d’:Ut.
El concert el tancarà el magnific Grup Vocal de POP A CAPELLA & BEATBOX, amb coreografies, vestuaris i molt bon humor. I en acabar, us convidem a tots al tradicional BRINDIS DE NADAL per a desitjar-nos molta sort per al nou any.

I divendres 18 de desembre a les 18h tindrà lloc l’Audició de Música Moderna, amb els alumnes de Cant Modern, el Combo de Guitarres i el Grup Vocal de POP A CAPELLA & BEATBOX.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes al públic en general