14 de Gener de 2016 | Categories: :UT Actualitat

3a edició de La Fàbrica de Colors!

capçal Fàbrica 15-16

Aquest 2015/2016 serà el tercer curs consecutiu en que muntarem La fàbrica de colors, una activitat participativa organitzada per Ut i adreçada als alumnes de P5 de les escoles d’Horta-Guinardó, que consisteix en la preparació i interpretació conjunta d’aquesta cantata original composta i dirigida pel director d’Ut, Sergi Salinas.

I aquesta 3a edició serà la més nombrosa, amb la participació de 9 escoles del districte que amb un total de 318 alumnes presentaran la cantata el 23 de maig de 2016 al SAT! Sant Andreu Teatre. Amb aquesta edició ja seran més de 800 alumnes d’Horta-Guinardó els que hauran fet aquesta cantata col·lectiva d’:Ut, amb el suport de l’Institut d’Educació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona/Districte d’Horta-Guinardó.

Des del 2014 aquesta proposta educativo-musical, que ve a cobrir la mancança de projectes musicals col·lectius per a Educació Infantil, ha despertat l’entusiasme constant de les escoles, els professors i els alumnes participants. D’altra banda. la qualitat musical i pedagògica de la cantata ha fet que set institucions d’arreu de Catalunya i fins i tot d’Eivissa l’hagin muntat de forma independent.

Accediu a tots els detalls i materials de La Fàbrica de Colors clicant aquí

 

suport Ajuntament