25 de Gener de 2016 | Categories: :UT Actualitat, projectes

El meu cos viatja a Girona

concerts familiars CmG El meu cos 22 maig 2016

 

El proper 22 de maig de 2016 a la Casa de Cultura de Girona el grup de petits de l’Escola Coral del Conservatori de Girona interpretarà la cantata infantil d’Ut Música El meu cos, inclosa en la programació de la Temporada de Concerts 2015/2016 d’aquest Conservatori. Tot un reconeixement a la qualitat i la creativitat d’Ut!

El meu cos és una cantata escrita per Sergi Salinas, director d’Ut, que va ser estrenada al Concert d’Estiu d’Ut 2015 pels nostres grups d’Iniciació juntament amb els alumnes del CEIP Pau Casals d’Horta que participen al taller extraescolar de música que fem en aquesta escola des del gener de 2015.

Si voleu conèixer els detalls d’aquesta obra i accedir als àudios i partitures, cliqueu aquí.