4 de Maig de 2016 | Categories: :UT Actualitat, nens, projectes

322 nens fent La Fàbrica de Colors

DSC_0307

Dilluns 2 de maig de 2016 tots els participants de La fàbrica de colors 2016 ens vàrem trobar al Casal d’Entitats Mas Guinardó per posar en comú el treball realitzat per cada grup des del mes de gener. Com era absolutament esperable, els 307 nens de P5 de les 8 escoles participants més els 15 instrumentistes d’Ut Centre d’Estudis Musicals van demostrar una gran qualitat musical i entusiasme en aquesta primera trobada conjunta! Sens dubte, el presagi del gran concert que realitzarem el 23 de maig al SAT! Sant Andreu Teatre.

DSC_0317 DSC_0321

Aquest 2015/2016 serà el tercer curs consecutiu en que muntarem La fàbrica de colors, una activitat participativa organitzada per Ut i adreçada als alumnes de P5 de les escoles d’Horta-Guinardó, que consisteix en la preparació i interpretació conjunta d’aquesta cantata original composta i dirigida pel director d’Ut, Sergi Salinas. I amb aquesta 3a edició ja seran més de 870 alumnes d’Horta-Guinardó els que hauran fet aquesta cantata col·lectiva d’Ut, amb el suport de l’Institut d’Educació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona/Districte d’Horta-Guinardó.

Des del 2014 aquesta proposta educativo-musical, que ve a cobrir la mancança de projectes musicals col·lectius per a Educació Infantil, ha despertat l’entusiasme constant de les escoles, els professors i els alumnes participants. D’altra banda. la qualitat musical i pedagògica de la cantata ha fet que set institucions d’arreu de Catalunya i fins i tot d’Eivissa l’hagin muntat de forma independent.

Accediu a tots els detalls i materials de La Fàbrica de Colors clicant aquí

suport Ajuntament