31 de Maig de 2016 | Categories: :UT Actualitat, nens, projectes

La Fàbrica triomfa arreu del país

La_fàbrica_ARREU

PINTEM DE MÚSICA EL MÓN!

Aquest curs 2015/2016 Ut ha organitzat per tercer any consecutiu aquest projecte musical col·lectiu, que ja han dut a terme més de 850 nens i nenes de P5 de les escoles d’Horta-Guinardó. Amb aquesta 3a edició, La fàbrica de colors s’ha consolidat com un dels esdeveniments educatius anuals més importants del districte.

Però aquesta cantata no s’ha quedat dins els límits d’Horta-Guinardó! Els valors musicals i pedagògics de la cantata infantil d’Ut La fàbrica de colors han fet que des del 2014 fins a aquest passat mes de maig aquesta cantata hagi format part d’esdeveniments i hagi estat organitzada, independentment d’Ut, per moltes escoles i entitats musicals arreu de Catalunya i fins i tot a Eivissa, gràcies a què tots els materials musicals i didàctics d’aquest projecte, com de la resta de produccions d’Ut, estan a disposició pública, lliure i gratuïta, per ser utilitzats pels professionals i les institucions interessades, perquè la música és per compartir-la!

Mireu on ha sonat La Fàbrica clicant aquí

La_fàbrica_de_colors_arreu_