5 de Juny de 2016 | Categories: :UT Actualitat, joves

Nova actuació del COMBO JOVE!

combo_Ut_a_Simfònic_web

Ut participarà de nou aquest proper dissabte al Festival de Concerts Simultanis SIMFÒNIC, un festival que ofereix 80 concerts simultanis i gratuïts a diversos espais de tot Catalunya i Balears. Més de 4.000 músics actuant a l’hora en la 6a edició d’aquest esdeveniment musical excepcional.

I ho farem amb el grup més fresc i dinàmic d’Ut, el Combo Jove, una agrupació vocal i instrumental de 12 joves de 15 a 20 anys que combinen l’ús de diferents instruments -guitarres, baix elèctric, flauta, teclats, percussió, etc.- amb la veu com a gran protagonista, ja sigui amb solos, en grup o a capella, per interpretar un repertori de pop i música moderna ben divers.

En aquesta ocasió inclouran temes de Megan Trainor, Marea, Raíz, Sixx A.M, Rosanna, Sopa de Cabra, Ariana Grande, del musical Cats, i fins i tot de pròpia composició!

DISSABTE 11 DE JUNY A LES 18h AL CENTRE CÍVIC NAVAS Ptge. Dr. Torent, 1
Metro: Camp de l’Arpa (L5) i Navas (L1) / Bus: 62, 192, 117 i N3