13 de Juny de 2016 | Categories: :UT Actualitat, projectes

Un Concert d’Estiu molt especial

capçal_concert_Lluïsos3

Aquí teniu algunes fotos i vídeos i la notícia emesa per BTV del CONCERT D’ESTIU d’Ut 2016 que vàrem oferir dimecres passat, 22 de juny, al teatre dels Lluïsos d’Horta. En aquesta ocasió va ser un CONCERT D’INTERCANVI entre l’Escola Coral del Conservatori de Girona, la Jove Orquestra d’Horta-Guinardó i el grup coral d’Ut, en el que vàrem oferir el projecte conjunt De la transmissió oral a l’escriptura de la música: mites, tradicions, cultures estrenat a l’octubre de 2015 a l’Auditori de Girona gràcies a haver estat seleccionats dins el Cicle Girona Coral 2015.

Amb el concert als Lluïsos hem tancat un intercanvi interessantíssim tant musicalment com personalment. Podeu conèixer tots els detalls d’aquest intercanvi clicant aquí.

Gràcies a tots els qui l’heu fet possible!

IMG-20160629-WA0007 IMG-20160629-WA0011

La Cançó de Beure, una de les cançons populars catalanes arranjada expressament per en Sergi Salinas per a aquest projecte:

 

L’esment que en va fer BTV, al minut 10′ 18”: