9 de Juny de 2016 | Categories: :UT Actualitat

Acabem amb molta música!

CONCERTS I FESTES PER UN FINAL DE CURS BEN SONAT

Vine i sent tot el que som capaços de fer a Ut!

Com cada final de curs, aquest juny és ple d’activitats a Ut i fora d’Ut. Són activitats obertes a tot el públic en general: us convidem a totes elles perquè conegueu directament la nostra feina.

COMBO JOVE AL FESTIVAL SIMFÒNIC

Dissabte 11 de juny a les 18h al Centre Cívic Navas +info

CONCERT DELS GRUPS D’INICIACIÓ: Les vacances del rellotge

Dimecres 15 de juny a les 18’30h a Ut els petits de 4 a 7 anys interpretaran la cantata Les vacances del rellotge de Francesc Casañas.

CONCERT DE CLOENDA DE CLÀSSICA A HORTA-GUINARDÓ

Diumenge 19 de juny a les 19h als jardins del príncep de Girona el Cor infantil-jove-adult d’Ut i la Jove Orquestra d’Horta-Guinardó participaran en l’acte de cloenda d’aquest cicle municipal.

CONCERT DINTERCANVI amb el Conservatori de Girona

Dimecres 22 de juny a les 18h al teatre dels Lluïsos d’Horta l’Escola Coral del Conservatori de Girona actuarà a Barcelona juntament amb el Cor infantil-jove-adult d’Ut i la Jove Orquestra d’Horta-Guinardó per cloure l’intercanvi que hem realitzat aquest curs: més de 90 músics per oferir-vos un recorregut per la música d’arreu! +info

FESTA DE COMIAT DEL CURS

Dijous 30 de juny a les 18h a Ut celebrarem el final de curs amb una actuació plena de balls, sorpreses i bon humor a càrrec del Combo Jove d’Ut i el tradicional BRINDIS DE COMIAT.

Us hi esperem!