15 de Juny de 2016 | Categories: :UT Actualitat

Cloenda del cicle municipal

capçal_Ut_a_ClassHG2

El Cor Intergeneracional d’Ut, amb cantaires de 8 a 50 anys, i la JOHG: Jove Orquestra d’Horta-Guinardó, en format de cambra, van participar al Concert de Cloenda del cicle municipal Clàssica a Horta-Guinardó 2016, diumenge 19 de juny a les 19h als jardins del príncep de Girona.

L’acte va comptar amb les actuacions de diverses escoles de música d’Horta-Guinardó i el concert final del quintet de vent Quatre+1. Els nostres grups van interpretar quatre cançons tradicionals catalanes arranjades per a cor i orquestra per en Sergi Salinas, director d’Ut. Aquestes cançons pertanyen al projecte conjunt que ha vertebrat l’intercanvi d’enguany amb l’escola coral del Conservatori de Girona i que podreu sentir sencer al concert que tindrà lloc el 22 de juny a les 18h als Lluïsos d’Horta (+info).

Aquí en teniu algunes fotografies i el link a un vídeo realitzat per l’organització:

2Ut Clàssica HG 2016 1 Ut Clàssica HG 2016 1 Ut Clàssica HG 2016 3

Per veure el vídeo de l’actuació, cliqueu aquí.