30 de Setembre de 2016 | Categories: :UT Actualitat, projectes

Reconeixement pedagògic únic

notícia CCP

El mes de juliol de 2016 i després de mesos d’entrevistes i anàlisis en detall de la nostra feina, l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona (ICE-UB), en conveni amb l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), va atorgar a Ut Música el segell de Qualitat Educativa, un important reconeixement a la tasca pedagògica que des de 1998 realitzem a Ut. Actualment, som l’única escola de música de Catalunya que ha rebut aquesta distinció!

Mercès a aquest reconeixement, Ut ha passat a ser membre del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona (CCP). Aquest organisme, que depen de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, aplega institucions i entitats d’àmbits molt diversos, caracteritzades per la seva vàlua pedagògica contrastada. Una de les tasques fonamentals del Consell de Coordinació Pedagògica és oferir a escoles i instituts de tot Catalunya propostes innovadores que enriqueixin la seva feina educativa i la posin en contacte amb l’art i la cultura, a través del Programa d’Activitats Escolars (PAE). En l’àmbit de la música, Ut està al costat de l’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana o el Taller de Músics.