25 de Novembre de 2016 | Categories: :UT Actualitat, nens

Tallers gratuïts en família

capcal_tallers_nadons

Com cada tardor, us oferim dos Tallers Familiars de Música per a Nadons de 0 a 2 anys a centres cívics i culturals d’Horta-Guinardó, gratuïts i oberts a tot el públic, per donar a conèixer el treball que fem cada divendres a :Ut als nostres Tallers de Música en Família:

  • dijous 15 de novembre d’11h a 11,45h al Casal Font d’en Fargues
  • dissabte 17 de novembre d’11h a 11,45h al Centre Cívic Guinardó

 

Disposant el públic a terra, sense escenari ni cadires, buscarem acostar la música al nadó i la seva família d’una manera immediata i compartida, combinant la veu, el moviment i la utilització de petits instruments de forma interactiva per estimular el desenvolupament inicial dels nens i ampliar les seves capacitats de comunicació amb els adults a través de la música.

Podeu veure diversos vídeos dels nostres Tallers per a Nadons, així com el reportatge que ens va dedicar BTV clicant aquí.

INSCRIPCIÓ PRÈVIA:

L’assistència als Tallers és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament als Centres on els farem, per mail, telèfon o personalment:

CASAL FONT D’EN FARGUES C/Pedrell 67-69  Tel.: 93 420 59 41  info@casalfontdenfargues.cat

CENTRE CÍVIC GUINARDÓ Ronda Guinardó 113-141 Tel.: 450 39 87  informacio@ccguinardo.cat

Per inscriure-us, indiqueu el nom i cognoms dels pares i el nom i l’edat dels fills assistents, un telèfon i una adreça electrònica de contacte. Si envieu un mail, indiqueu com a assumpte “Inscripció al taller-concert per a nadons”.

AFORAMENT LIMITAT

Aquesta activitat està organitzada per l’entitat sense ànim de lucre :Ut Música Associació Cultural en col·laboració amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona / Districte d’Horta-Guinardó.