24 de Desembre de 2016 | Categories: :UT Actualitat, nens

Vols tocar a La Fàbrica?

promo_orquestra_de_la_fabrica

Si tens entre 9 i 14 anys i portes almenys dos anys estudiant un instrument, participa a l’Orquestra de La Fàbrica 2017 amb alguna de les següents especialitats:

FLAUTA TRAVESSERA / CLARINET / OBOÈ / FAGOT / SAXO / TROMPETA / TROMBÓ / TROMPA / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / CONTRABAIX / PIANO / PERCUSSIÓ

L’abril i maig de 2017, més de 800 alumnes de P5 a 2n d’Educació Primària provinents de 18 escoles de tot Barcelona cantaran La Fàbrica de Colors, una cantata col·lectiva de composició pròpia estrenada l’any 2014 i que, amb aquesta 4a edició, haurà estat interpretada per més de 3.200 nens i nenes d’arreu de Catalunya i les Balears!

La Fàbrica de Colors és un projecte musical, educatiu i social dissenyat i organitzat per Ut Música, entitat membre del Projecte Educatiu de Ciutat i del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona, que recentment ha obtingut el segell de Qualitat Educativa de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona. El projecte compta des de l’inici amb el recolzament de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Municipal d’Educació, i actualment està inclòs al Programa d’Activitats Escolars d’aquest Institut.

Podeu conèixer els detalls del projecte i de les edicions anteriors, accedir al conte i a algunes cançons de mostra i veure la notícia que hi va emetre Barcelona TV clicant aquí.

ut_segell_ccpb

Com funciona l’Orquestra de La Fàbrica?

La inscripció a l’Orquestra de La Fàbrica, que cal fer mitjançant el formulari que trobareu més abaix, finalitza el 10 de febrer. Les places són limitades. Els sol·licitants seran admesos en funció de l’ordre d’inscripció i les places disponibles de cada instrument.

Un cop admesos, els membres de l’Orquestra de La Fàbrica rebran el llibre de la cantata, amb el conte il·lustrat, les cançons, un CD d’àudio, i les partitures del seu instrument, que hauran de preparar individualment a casa i amb l’ajut del seu professor d’instrument.

Al llarg del març, abril i maig de 2017 farem 5 assaigs conjunts a la seu d’Ut Música (C/Amílcar 173-175 A Barcelona; obriu el plànol), dirigits per en Sergi Salinas, compositor de l’obra i director d’Ut. Cadascun dels membres de l’Orquestra de La Fàbrica podran triar de participar com a mínim en 1 dels 4 concerts col·lectius que tindran lloc a finals d’abril i al maig.

16

Quota de participació:

La participació a l’Orquestra de La Fàbrica comporta una quota única de 25€, que inclou els materials, els assaigs i els concerts. Un cop us comuniquem la vostra admissió, haureu d’abonar la quota abans del 15 de febrer al compte d’Ut Música ES11 0081 0077 8700 0146 2252 / BSAB ESBB.

Calendari:

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: del 24 de desembre de 2016 al 10 de febrer de 2017. Cal abonar la quota d’inscripció abans del 15 de febrer.

REUNIÓ DE PRESENTACIÓ DEL PROJECTE: dimecres 15 de febrer a les 19h a Ut Música (C/Amílcar 173-175 A Barcelona; obriu el plànol). Cal tenir abonada la quota de participació.

5 ASSAIGS: dv 3/3 17,30h-19h // dc 15/3 18,30h-20h // dll 3/4 18,30h-20h // dc 26/4 18,30h-20h // dll 15/5 18,30h-20h

CONCERTS: dv 28/4 Teatre de l’Escola Sant Joan Bosco d’Horta // dc 24/5 Teatre dels Lluïsos d’Horta // dj 25/5 Teatre dels Lluïsos d’Horta

Tots els concerts es realitzaran al matí, dins l’horari escolar. Si us cal, Ut Música us facilitarà un certificat de participació.

foto-fabrica-1

Contacte:

Per qualsevol dubte o consulta, ens trobareu al carrer Amílcar 173-175 A de Barcelona de dilluns a divendres de 17h a 21h (obriu el plànol).

També podeu contactar amb nosaltres a través de direccio@utmusica.com, o personalment o mitjançant el telèfon 93 347 89 54 de dilluns a divendres de 17h a 21h.

Formulari d’inscripció:

INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL 10 DE FEBRER DE 2017. L’admissió es realitzarà en funció de l’ordre d’inscripció i les places disponibles de cada instrument.