15 de Desembre de 2016 | Categories: :UT Actualitat, joves

Vols cobrar per tocar?

logo_el_projectil_amb_promotors

Si tens entre 18 i 25 anys i un nivell musical mínim de 4t de Grau Mitjà, vine i forma part d’EL PROJECTIL, l’Ensemble Professional Jove en el que cobraràs per cada concert que facis!

EL PROJECTIL és una iniciativa sorgida de la Jove Orquestra d’Horta-Guinardó, per oferir projectes musicals i educatius a escoles i instituts, que preparem intensivament mitjançant un treball individual previ i 2 o 3 assajos conjunts per projecte. Les especialitats instrumentals que hi poden formar part són:

VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / CONTRABAIX / FLAUTA / CLARINET / OBOÈ / FAGOT / PIANO / PERCUSSIÓ / CANT

Per a aquest curs 2016/2017 ja tenim establerts dos projectes amb centres d’Educació Primària i Secundària, als mesos de març i maig, pels quals cada instrumentista cobrarà 50€. Aquests projectes s’emmarquen dins el Programa d’activitats Escolars del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona, al qual pertany Ut Música.

Si t’interessa, inscriu-te’n ja! El termini d’inscripció acaba el 30 de desembre. Trobaràs tota la informació i el formulari d’inscripció aquí.