23 de Març de 2017 | Categories: :UT Actualitat, joves

Estrenem EL PROJECTIL JOVE

El gran viatge de Llúcia 2017

Dimecres passat, 22 de març, l’Ensemble Professional Jove EL PROJECTIL es va estrenar amb la interpretació al teatre del Casal Font d’en Fargues del conte musicat escrit pel director d’Ut Sergi Salinas El gran viatge de Llúcia, davant de 200 alumnes provinents de diverses escoles i instituts de tot Barcelona.

IMG_2537

Va ser el primer concert d’aquesta nova agrupació d’Ut, formada per 12 joves músics de 18 a 25 anys: 2 cantants, 2 flautistes, 2 clarinetistes, 2 violinistes, 1 violista, 1 violoncelista i 1 percussionista… que, a més, de tocar el seu instrument, van cantar a capella, van formar un conjunt exclusivament de percussió i van participar activament en l’escenografia i dramatització de l’obra, la qual se serveix d’elements de la rica i desconeguda mitologia catalana per fer una alegoria musical del pas de la infància a l’adolescència.

IMG_2675

Aquest concert ha estat la cloenda d’una de les activitats educatives que està oferint Ut aquest curs als centres educatius de tota la ciutat, a través del Programa d’Activitats Escolars de l’Institut Municipal d’Educació.

Un primer projecte de gran complexitat musical i escenogràfica que ha estat tot un repte, per enlairar un projectil que esperem arribi molt lluny, fent esclatar bombes de música arreu!

IMG_2710

PODEU VEURE I DESCARREGAR-VOS TOTES LES FOTOGRAFIES DEL CONCERT CLICANT aquí