30 de Maig de 2017 | Categories: :UT Actualitat, projectes

Estrenem una cantata per a ESO

1_portada_VA_2017

Dijous 25 de maig de 2017 els alumnes d’ESO dels instituts Thau i Monlau van emocionar el públic del teatre dels Lluïsos d’Horta amb el concert final d’un projecte que hem estat treballant durant aquest curs: Veus d’Aigua. Es tracta d’una cantata original d’Ut, escrita per Albert Sampablo i Sergi Salinas i que fa un recorregut musical per les llegendes i històries sorgides al voltant de 4 fonts de Ciutat Vella.

IMG_1927

L’acompanyament instrumental va anar a càrrec d’El Projectil, un magnífic grup format a Ut per 10 músics de 18 a 23 anys per desenvolupar projectes conjunts amb escoles i instituts de la ciutat. I l’explicació de cada cançó ens la van oferir els propis alumnes dels IES.

IMG_1911

Amb convicció i com una sola veu, aquests joves cantaires van demostrar valentia i ganes de superació, al temps que, a través de la música, cohesionaven els propis grups i compartien l’experiència amb grups d’altres centres educatius. Una experiència que els va fer brillar els ulls, i que sens dubte recordaran durant temps!

MÉS FOTOGRAFIES DEL CONCERT? Clica aquí