31 de Maig de 2017 | Categories: :UT Actualitat, projectes

Els concerts de La Fàbrica 2017

capçal_concerts_Fàbrica_2017_gros

Totes les fotografies dels concerts de la 4a edició

Els dies 24 i 25 de maig vàrem cloure al Teatre dels Lluïsos d’Horta la 4a edició del projecte musical i educatiu La Fàbrica de Colors amb 3 concerts, que sumats al que vàrem fer a l’abril, han portat enguany a l’escenari gairebé 800 alumnes de 5 a 7 anys de tot Barcelona. Han estat uns concerts emocionants, que han fet vibrar al públic tot demostrant la capacitat enorme de fer música i gaudir aprenent dels infants, també en aquestes edats.

La Fàbrica de Colors és un projecte únic pel fet de proposar la realització d’una cantata col·lectiva per als més petits, i especialment per a Educació Infantil, a partir d’una obra original composta pel mateix director dels concerts -Sergi Salinas-. Però a més, és un projecte de col·laboració entre l’ensenyament obligatori i l’ensenyament artístic, ja que la part instrumental va a càrrec d’una agrupació també infantil, oberta i expressament formada per a aquest projecte: L’ORQUESTRA DE LA FÀBRICA. En l’edició d’enguany, hi han participat 30 estudiants de música de 9 a 15 anys d’arreu de Barcelona que han estat preparant l’obra de març a maig.

L'Orquestra_de_la_Fàbrica

A partir del curs vinent, La Fàbrica de Colors farà un salt qualitatiu, oferint els concerts del curs 2017/2018 al Teatre Condal, amb un escenari i un aforament molt més gran. L’esforç d’aquests anys, la confiança de les escoles -moltes de les quals ens han seguit des de l’inici del projecte- i, sobretot, la motivació i la qualitat musical dels alumnes que any rere any interpreten aquesta cantata, bé s’ho mereixen. Esperem poder continuar pintant de música el món durant mols anys!

Si voleu que us enviem a casa el magnífic llibre+CD de la cantata, encarregueu-nos-el aquí

Podeu veure i descarregar-vos totes les fotografies dels concerts clicant aquí

I a més, podeu veure una notícia de BTV del 24/5 al minut 4′ 16” clicant aquí

24-05-2017 10

En Jaume Ratera, el magnífic narrador de La Fàbrica!