5 de Maig de 2017 | Categories: :UT Actualitat, nens, projectes

Estrenem La Fàbrica de Colors 2017!

capçal_mail_SJB2017

El passat divendres 28 d’abril LA FÀBRICA DE COLORS va sonar per 4t any consecutiu. Va ser el primer dels quatre concerts que farem aquest 2017, i en els que participaran més de 800 nens i nenes de tot Barcelona.

L’auditori del Col·legi Sant Joan Bosco d’Horta va vibrar amb l’entusiasme amb què els petits cantaires de 5 anys van interpretar l’obra, acompanyats per la magnífica ORQUESTRA DE LA FÀBRICA, una agrupació formada expressament per a aquest projecte amb estudiants de música de 9 a 15 anys d’arreu de la ciutat, qui van brodar la seva estrena amb precisió i gaudi.

SJB 28-04-2017 4

SJB 28-04-2017 8

SJB 28-04-2017 9

Volem agrair molt efusivament a tots els nens, mestres i famílies per la seva implicació en el treball de preparació durant aquests mesos, gràcies a la qual hem posat en marxa la 4a edició d’aquest esdeveniment musical i educatiu únic amb un resultat sempre espectacular.

I AL MAIG, SEGUIREM PINTANT DE MÚSICA EL MÓN!

Podeu veure i descarregar-vos més fotos del concert al nostre Facebook o clicant aquí